Sztárok

A királyi család egyik tagja drogos orgiára hívta meg Rebel Wilsont, aki részleteket is mesélt

A hollywoodi színésznő, Rebel Wilson nemrégiben megjelent memoárja óriási port kavart a sztárvilágban, a meglepő őszinteséggel írt önéletrajz igencsak polgárpukkasztó dolgokról rántotta le a leplet.

Ártatlan szórakozásból vad orgia

Rebel Wilson többször is sokkolta rajongóit az elmúlt időszakban, különösen miután közölte, hogy ő bizony 35 évesen vesztette el a szüzességét. Ehhez hasonlóan őszinte gondolatait osztotta meg nemrégiben megjelent memoárjában, mely a Rebel Rising címet kapta. Nem a szüzesség kérdése volt viszont a legkülönösebb, érintett téma az önéletrajzi írásban, a színésznő ugyanis elárulta, hogy egy alkalommal bizony a brit királyi család egyik tagja invitálta meg őt egy ártatlannak tűnő eseményre, mely aztán egy drogokkal megspékelt orgiává nőtte ki magát. Olvass tovább a részletekért!

A színésznő nem nevezte meg konkrétan a brit királyi családból származó személyt, azt állítja viszont, hogy a titokzatos illető 2014-ben, az utolsó pillanatban invitálta meg őt az ominózus rendezvényre. Az invitáció mögött állítólag az állt, hogy az esemény szervezője szerint több lányra volt szükség a fényűző, középkori stílusú estélyen, melyet egy techmilliárdos luxusotthonában rendeztek meg.
Kattints a további képekért!

Vilmos szerint egyenesen őrültség Katalin titkos, éjszakai hobbija - ezt maga a hercegné vallotta be korábban egy podcastben.

Leadfotó: Getty Images, forrás: pagesix.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.