Sztárok

Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát az X-Men gyönyörű sztárja: még a rajongói is elmennének mellette az utcán - Fotók

Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex)feleségét.

Az ezredfordulón robbant be Hollywoodba

A most 59 éves Famke Janssen a kilencvenes évek közepén alapozta meg hollywoodi hírnevét. A holland származású színésznő akkor kavarta fel maga körül az állóvizet, amikor 1995-ben Xenia Onatopp szerepében domborított az Aranyszem című James Bond-filmben. Pár évvel később Woody Allen Sztárral szemben című komédiájában is láthattuk, amit még több kisebb, szakmailag csekély hozamú feladat követett, majd az ezredfordulón berobbant a mozikba a legelső X-Men-film, A kívülállók, melyben az akkor 36 éves Janssen Jean Grey karakterét formálta meg. A feltörekvő színésznőnek végül ez a szerep hozta meg a világhírt (nem véletlen, hogy később még számos folytatásban eljátszotta az ikonikus figurát), de később a Liam Neeson nevével fémjelzett, ma már legendásnak számító akciófilmben, az Elrabolva címűben (és folytatásaiban) is láthattuk. Sajnos Janssen szépsége mára alaposan megkopott, de ez nem a világsztár természetes öregedésének köszönhető...

Sajnos - sok más kortársához hasonlóan - a népszerű színésznő is a plasztikáztatásban vélte felfedezni a korosodás ellenszerét.
Kattints a további képekért!

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Hetedik és a Blöff sztárja, mint aki rátalált a fiatalság forrására.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.