Sztárok

Claudia Schiffer 19 éves lánya akár az anyja ikertestvére is lehetne - Idő kérdése, hogy Clementine-ból is szupermodell legyen

Clementine egyre jobban hasonlít az édesanyjára és külsőleg minden adottsága megvan ahhoz, hogy hamarosan a nyomdokaiba lépjen.

Szupermodell születik

Cindy Crawford és Kaia Gerber, Kate és Lila Moss. Egyre hangosabb a sajtó a 90-es évek szupermodelljeitől, akiknek lányaik kiköpött másai híres édesanyjuknak, és ez alól Claudia Schiffer lánya, Clementine Poppy De Vere Drummond sem kivétel.

Claudia Schiffer korának egyik legnagyobb modellje, a 90-es évek ikonja, és valószínűleg volt idő, mikor minden férfi odáig volt érte, de csak keveseket ért az a szerencse, hogy járhattak vele. Ebből az egyikük maga a híres bűvész, David Copperfield volt, aki 1994-ben el is jegyezte őt, de öt évvel később szakítottak. 2002-re pedig meg is találta az igazit, és összeházasodtak Matthew Vaughn filmrendezővel. Három gyerekük született, egy kisfiú, Caspar (2003), egy kislány, Clementine (2004) valamint még egy lány, Cosima (2010). Matthew Vaughn egyébként művésznevet visel, amit üzleti megfontolásból vett fel, az igazi neve Matthew de Vere Drummond.

A pár nagyon visszafogott magánéletet él, és ritkán kerülnek reflektorfénybe. A szupermodell is inkább a saját magáról készült fotóit osztja meg a közönséggel és 53 évesen még mindig letagadhat húsz évet, nem véletlenül tűnnek jóformán testvéreknek a lányával.

Kattints a galériára a fotókért!

Noha Claudia nagyon magánembernek tűnik, különösen, ha a gyerekeiről van szó, időnként kedveskedik a rajongóknak egy-egy képpel róluk a közösségi médiában. Tavaly például egy nagyon cuki poszttal köszöntette lányát a születésnapján: „Clementine ma 19 éves!!! Továbbra is a dobozon kívül gondolkodj, és légy olyan őszinte, meleg szívű, gondoskodó és szerető felnőtt lány, amilyen most vagy.”
Kattints a további képekért!

Kaia Gerber a világ legfelkapottabb manökenjei közé tartozik, ami nem csoda, hiszen lélegzetelállító szépséggel áldotta meg a sors, ráadásul bármilyen ruhadarabot is ölt magára, megjelenése egyszerűen maga a tökély.

leadkép: Mike Marsland/gettyimages, forrás: hola.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.