Sztárok

Bejelentették: Kylie Minogue nyitja a 2024-es Szigetet!

Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.

Igazi nagyágyúval erősít a Sziget: jön Kylie Minogue

A világhírű ausztrál énekesnő, Kylie Minogue is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon, melyet idén augusztus 7. és 12. között rendeznek majd meg. A nagymúltú zenei előadóval a nyitónapon, vagyis augusztus 7-én találkozhat a publikum.

"Kylie Minogue egyedülállóan ragyogó karrierje során több mint 80 millió lemezt adott el világszerte, 5 milliárd streamet és 9 brit No 1 albumot ért el. Számos díjat gyűjtött be, köztük 4 BRIT-díjat, 2 MTV-díjat és 2 Grammy-díjat. Egyedülálló abban, hogy öt egymást követő évtizedben vezette az Egyesült Királyság slágerlistáját. A popzene arénájában páratlanul áll - mint szupersztár, folyamatosan újít és felfedez, ami a jelenben gyökerezik, ugyanakkor meghatározza és ünnepli a múltat" - olvashatjuk a Sziget saját honlapján.

Minogue nevét a nyolcvanas években ismerte meg a világ, Magyarországon utoljára 2014-ben lépett fel. Legutóbbi, Tension című albumát tavaly jelentette meg.

Az 55 éves világsztár mellett olyan nagyágyúk tűnnek majd fel az idei Szigeten, mint Sam Smith, Stormzy, a One Directionből ismert Louis Tomlinson, vagy a Fontaines D.C.

Augusztus 7. és 12. között rendezik majd meg a 2024-es Sziget Fesztivált, szerda délelőtt pedig új nevekkel gyarapodott az eseményen fellépő nagyágyúk névsora. Máris mutatjuk!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.