Lifestyle

Kínzó szenvedés vár májusban még erre a 5 csillagjegyre: nem alakul fényesen számukra a maradék két hét

Május derekán is túl vagyunk, ez a hónapot azonban többen jó időre megjegyzik majd - nekik a szenvedésről marad majd emlékezetes ez az öt hét.

Kínok

A TWN.hu cikke szerint egyes csillagjegyek számára májusban egy álom válik valóra, vagy pozitív meglepetéssel kedveskedik nekik az élet. Ugyanakkor lesznek, és talán már vannak is olyanok, akik nem ilyen szerencsések, ami ezt a hónapot illeti. A lap cikke szerint a "12 csillagjegyből öten számíthatnak majd arra, hogy az utolsó tavaszi hónapban kemény lelki és fizikai nehézségekkel kell szembenézniük". Hogy kik ezek a szerencsétlen csillagjegyek, az galériánkból kiderül!

Bika - A Bika-szülöttek májusban egy kicsit elveszítik könnyedségüket. A Mars nyugtalanná teszi őket, ami álmatlan éjszakákban, önbizalomhiányban és gyomorproblémákban nyilvánulhat meg. Próbálj meg nem túl sokat gondolkodni ebben a hónapban, és adj magadnak idő, hogy eleget pihenhess - akkor a negatív érzések biztosan gyorsan elmúlnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.
Lifestyle
Nincs miről beszélni, ha a cuki állatkerti lakó megjósolta, akkor valószínűleg biztos a győzelem. A németek azonban teljesen máshogy látják a dolgot.
Lifestyle
A probléma az, hogy az alkalmazások megint bekerültek a Play áruházba, szóval bárki letölthette őket. Nagyon veszélyesek, szóval azonnal meg kell tőlük szabadulnod!