Sztárok

Bradley Cooper nem kis füllentést vetett be, hogy megkapja a Szex és New York szerepét

Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is akármilyen szerepet…

Így indult a karrierje

Köztudott, hogy színészként befutni nem egyszerű feladat, különösen Hollywoodban, ahol rengeteg tehetség közül kell kiemelkednie a világhírnévre vágyóknak. Éppen ezért olykor megesik, hogy a színészek apró füllentéseket ejtenek el képességeikkel kapcsolatosan, ez pedig bizony magával Bradley Cooperel is előfordult karrierje kezdetén. Ha te is imádod és gyakran újranézed a Szex és New York összes epizódját, ami egyébként legnagyobb örömünkre néhány hete felkerült a Netflix kínálatába, talán emlékszel rá, hogy Bradley bizony feltűnt az egyik részben egy jelenet erejéig, vendégszereplőként. Annak viszont, hogy milyen hazugság árán is kapta meg a szerepet, nem mindennapi története van. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, mit füllentett a színész, hogy szerepelhessen az epizódban!

Bradley Cooper számára a Szex és New York című sorozatban való szereplés jelentette karrierje egyik legfontosabb kezdőlöketét. Persze örülnie kellett volna, hogy megkapta a szerepet, ehelyett viszont a színész úgy emlékszik vissza, hogy borzasztóan megijedt, amikor meghallotta, hogy szerepelhet a sorozatban. „Akkoriban még azt sem tudtam, hogyan lehet megszerezni egy szerepet” – emlékezett vissza a színész. A kezdők naivitásának köszönhetően pedig úgy érezte, egy apró füllentés nem árthat, később viszont igencsak nagy fejtörést okozott számára ez a jelentéktelennek tűnő hazugság.
Kattints a további képekért!

Jackie Chanről sok mindent el lehet mondani: a hongkongi származású színész, harcművész, harckoreográfus, kaszkadőr, komikus, rendező, producer, forgatókönyvíró, énekes és vállalkozó az élet szinte minden területén kipróbálta már magát, és épp a mai napon lett 70 éves.

Leadfotó: Getty Images, forrás: bustle.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.