Sztárok

Ezért nem kedveli egymást Jennifer Lopez és Mariah Carey - El sem hinnéd, mi áll a legendás sztárviszály hátterében

Bár a sztárok között gyakorta szövődnek elszakíthatatlannak tűnő kötelékek, sajnos a hírességek barátságai is megszakadhatnak olykor akár a hírnév, a rivalizálás vagy éppen személyes problémák miatt.

Barátokból riválisok

A sztárvilágban rengetegszer lehettünk már tanúi szoros barátságok felbomlásának. Gyakorta előfordul, hogy az egykor legjobb barátokból aztán egyenesen ellenségek, riválisok válnak. Ennek egyik példája Jennifer Lopez és Mariah Carey is, akik bár régen kedves ismerősök voltak, később aztán rivalizálni kezdtek. A két énekesnő több interjú során is próbálta elbagatellizálni a köztük lévő feszültséget, mely állítólag viszont a látszat ellenére igenis komoly. Ha kíváncsi vagy, mi is történt köztük pontosan, illetve mely további sztárpárok elválaszthatatlannak tűnő barátsága ért csúnya véget, olvass tovább!

Jennifer Lopez és Mariah Carey JLo és Mariah Carey viszonyának elmérgesedésében állítólag leginkább szakmai okok álltak. A köztük lévő feszültséget egyértelműen alátámasztja, hogy Mariah több interjú során is azt nyilatkozta, nem tudja, kicsoda Jennifer Lopez. Viszályuk hátterében valószínűleg az áll, hogy Mariah korábbi zenei kiadója, a Sony igencsak megpróbálta derékba törni az énekesnő karrierjét a kilépést követően, JLo pedig szintén a Sony-nál szerződött, éppen Mariah távozása után. Ennek következtében a kiadó JLo karrierjének egyengetésével próbálta szabotálni Mariah sikerét. Persze egyáltalán nem biztos, hogy JLo tudatában volt annak, hogy az ő felhasználásával próbálják hátráltatni Mariah karrierjét, az viszont biztos, hogy ez a konfliktus igencsak megalapozta a két énekesnő közötti, hosszú éveken át elmélyülő ellentétet.
Kattints a további képekért!

Bruce Willis és felesége, Emma Heming két gyermeket nevelnek: Evelyn még csak kilencéves, Mabel viszont már igazi kiskamasz, hiszen a napokban ünnepelte 12. születésnapját.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.