Sztárok

Csúnyán megsérült Kárpáti Rebeka, csak mankóval tud járni: a modell elárulta, hogy történt a baleset – Interjú

Szerencsétlenségek sorozata nehezíti meg mostanában Kárpáti Rebeka életét, ráadásul a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska sajtótájékoztatójára is mankóval érkezett – sérüléséről bővebben mesélt a Femcafe.hu-nak.

Mankóval érkezett az eseményre

Kárpáti Rebeka bizonyára nem unatkozik, hiszen rengeteg feladat teszi ki a mindennapjait: saját vállalkozást vezet, színésznőként tevékenykedik a Játékszínben, emellett hamarosan a TV2 nagy sikerű vetélkedőjében, a Zsákbamacskában tűnik fel, ahol Stana Alexandrához hasonlóan Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó segítőjeként szórakoztatja a nézőket. A minap azonban nem kis ijedtséget okozott követőinek, ugyanis a sürgősségiről jelentkezett: mint kiderült, megsebesült a lába. Az egykori szépségkirálynő a game-show keddi sajtótájékoztatójára nagyon csinosan, gyönyörű sminkben és kifogástalan frizurával érkezett, ám sajnos csak mankóval tudott közlekedni. A Femcafe.hu-nak adott interjújában elmesélte, hogyan történt pontosan a baleset, de kitért arra is, hogy az utóbbi időben több szerencsétlenség is érte – mint kiderült, a forgatás ideje alatt is megsérült –, de persze történnek vele jó dolgok is, ráadásul Kinda Clothing névre keresztelt ruhamárkájával is sok nagyszabású terve van.

Az interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Kárpáti Rebeka úgy gondolja, káros hatása van annak, ha a közösségi médiában mindenki csak a legjobb formáját mutatja és nem vállalja még a legapróbb szépséghibáit sem. Éppen ezért most közzétett egy fotót, melyen smink nélkül látható, jelezve: senki sem tökéletes.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.