Lifestyle

Kiss Virág elárulta, mi kell ahhoz, hogy a nyárra tökéletes legyen a bikini body

A napokban rendezték a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR sajtóeseményét, ahol olyan sikeres nők kalauzoltak el minket életük legfontosabb kulisszái mögé, mint Kiss Virág fitness világbajnok.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Szánj időt a testedre!

Virág a Femcafe.hu-nak elárulta, hogy nagyon nagy megtiszteltetésként érte, hogy részt vehet a Schwarzkopf kampányában, mivel ő is és édesanyja is régóta ezeket a termékeket használja. Nemrég közzétett egy bejegyzést az közösségi oldalán, miszerint a nyár közeledtével sokan rájuk nehezedő nyomásként élik meg, hogy minél hamarabb bomba formába hozzák magukat, pedig emiatt igazán nem érdemes stresszelni. Az életmódváltás nagyban függ a lelki állapotunktól, az anyagi helyzetünktől és szerinte akkor kell elkezdeni foglalkozni a testünkkel, amikor erre elegendő időt tudunk szánni. Először is el kell hagyni a nassolnivalókat, a fehér kenyeret rozskenyérre kell cseréni, és fontos, hogy a napi 3 étkezés is meglegyen. Emellett hetente legalább 2-3 alkalommal valamilyen mozgásformát kell végezni. Mióta Virág édesanya lett, teljesen megváltozott az élete és kevesebb ideje jut az edzésekre és a tudatos táplálkozásra, de igyekszik tartani az egészséges életmódot és kislányát, Zoét is erre neveli.

A teljes interjúért kattints a videóra, ahol Virág azt is elárulta, hogyan érintette, hogy a napokban váratlanul elhunyt a testépítés és a fitnesz világ meghatározó alakja Berkes László:

Lead kép: instagram/viragakiss

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Elkészült Herendi Gábor új romantikus vígjátékának az első előzetese! A Futni mentem közvetlen állami támogatás nélkül készült, a romantikus vígjátékban olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros...
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...