Fashion&Beauty

A világhírű magyar parfümőr szerint ezek lesznek a 2024-es nyár legjobb illatai

A napokban rendezték meg az Ariel mosószerek sajtótájékoztatóját, ahol többek között azt is megtudhattuk, hogy miért hat pozitívan a hangulatunkra a frissen mosott ruhák illata, illetve Zólyomi Zsolt, Magyarország egyetlen "orrának" segítségével elkészíthettük a saját parfümünket is.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A 2024-es nyár legnépszerűbb illatai

Zólyomi Zsolt, parfümőr évek óta a nemzetközi megbízásoknak megfelelve készíti saját parfümkreációit. Emellett személyre szabott, kifejezetten a megrendelő bőréhez komponált “haute couture” parfümöket, illatgyertyákat, mosószereket és számos más illatos terméket is fejleszt. A parfümipar a luxus- és divatipar szerves része, ezért már két éve megjósolta, hogy melyek lesznek a 2024-es nyár legnépszerűbb illatai. Zsolt elárulta nekünk, hogy idén nyáron a nagyon frissítő, gyömbéres-tonikos illatok lesznek a legkeresettebbek, illetve az oud, más néven folyékony aranyként ismert illatok egy újrakreált, gourmand formában jelentek meg, például amaréna cseresznyével vagy maracujával ízesítve. A világszerte is ismert magyar parfümőr olyan neves sztároknak készített már parfümöt, mint Eva Mendes, Palvin Barbara és az egykori James Bond, Sir Roger Moore.

A Zólyomi Zsolttal készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.