Majka ismét bekavart Curtisnek, újra külön utakon kell, hogy folytassák

Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.

Sokan gondolták azt, hogy egy műsorban látják majd őket

Majkában valamint Curtisben több közös van, mint gondolnánk, bár lehet ezért sem férnek meg egymás mellett.

Curtis anno elmondta, hogy Majkának azért fordított hátat, mert elege lett abból, hogy mindig csak második ember volt. Hát, ez a kijelentés sem tett túl jót az ő kapcsolatuknak. Persze már nem néznek haraggal egymásra, de mégis külön utakon járnak.

Bár sokan azt hitték, hogy Majka és Curtis bekerülhet egy műsorba az RTL-nél, de ez nem fog megtörténni. A galériánkban megmutatjuk, mi lehet a háttérben!

Tavaly karácsony előtt robbant nagyot a hír, hogy Majka ismét az RTL-hez igazolt. Elmondta, hogy a korát tekintve az sincsen kizárva, hogy innen megy majd nyugdíjba.
Kattints a további képekért!

Már nem Majka dala a leghallgatottabb a YouTube-on a magyar zenék között. Nem fogod kitalálni, milyen szerzemény tudta letaszítani a trónról.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.