Sztárok

Bochkor Gábor keményen üzent Tóth Gabinak: az énekesnő biztosan nem teszi majd zsebre, amit most kapott

A 60 esztendős híresség a Retró Rádió legújabb adásában szólt be a zenei előadónak.

Különös szavazás

Új verbális csatározás várhat Tóth Gabira, aktuális ellenfele ráadásul nem más, mint az egyenes, szókimondó stílusáról ismert rádiós, a 60 esztendős Bochkor Gábor. A Promotions.hu arról ír, hogy a Retró Rádió friss adásában Bochkor arra volt kíváncsi, a hallgatók mely előadókat száműznék örökre az éterből. (A furcsa szavazás apropója, hogy Csecsenföldön a hatóságok a minap bejelentették: a jövőben betiltják a túl gyorsnak vagy túl lassúnak ítélt zenéket). A híresség azzal próbálta növelni a közönség motivációját, hogy bejelentette: ha konszenzusos eredmény születik, arról a csatorna vezetőségét is értesíteni fogja. A hallgatóság rövidesen aktivizálódott is, és a műsorban röpködni kezdtek a legellentmondásosabb, leginkább megosztó zenészek nevei.

Záporozni kezdtek hát az ismert nevek: a hallgatók ByeAlexszel és Pápai Jocival is elégedetlenek voltak. Bochkor az utóbbi előadó kapcsán kijelentette: csupán egyetlenegy dalát hallotta eddig, ám azt is a nyikorgáshoz hasonlította.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi különleges emberrel állt színpadra egy különleges eseményen. Az énekesnő oda akarta tenni magát, mivel a szerelme, Papp Máté Bence születésnapja volt.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.