Sztárok

Hihetetlen, mi derült ki II. Erzsébetről: a néhai királynő imádta, ha valami rosszul sült el

II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett a négy fal között.

Sokoldalú személyisége volt

Samantha Cohen 2001 és 2019 között dolgozott a királyi családnál, ez idő alatt pedig szoros viszonyt alakított ki II. Erzsébettel. „A királynővel sokat beszélgettünk. Hiányzik, különleges nő volt” – mesélte nemrég egy interjúban, hozzátéve, hogy az uralkodó gyakran meghívta őt és családját, hogy tartsanak vele a Balmoral kastélyba és a Sandringham House-ba, hogy a famíliával együtt ünnepeljék a karácsonyt. Erzsébet kérte tőle azt is 2018-ban, hogy kezdjen el dolgozni Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nek, egy évvel később azonban kiderült, hogy az ötlet balul sült el – az egykori alkalmazott felmondott arra hivatkozva, hogy a házaspár durván bánt vele, számára pedig az egész olyan volt, mintha kamaszokkal kellett volna együttműködnie. Cohen nemrég újabb, korábban sosem hallott történetről rántotta le a leplet, ezúttal néhai munkaadójával kapcsolatban; részletek a galériában!

„Imádtam a királynő személyi asszisztenseként dolgozni. Boldog idők voltak, ő pedig remek formában volt” – mesélte nemrég Samantha Cohen, az interjú során pedig sok érdekességet is megosztott Erzsébet sokoldalú személyiségéről.
Kattints a további képekért!

Az uralkodónő egy évvel ezelőtt, 96 esztendősen távozott az élők sorából. Halála nem csupán a brit királyi családot, de az egész világot megrendítette. Egykori menye, Sára yorki hercegné nemrég elárulta, mit mondott neki II. Erzsébet, mielőtt örökre lehunyta volna a szemeit.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: New York Post

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.