Sztárok

A rajongók máris imádják őket: közös dallal rukkoltak elő Paul McCartney és John Lennon fiai

James McCartney és Sean Onno Lennon világhírű szüleik nyomdokába lépnek a Primrose Hill című közös szerzeményükkel.

Szüleik örökébe lépnek

Sajnos a hajdani Beatles legendás tagjait már sosem láthatjuk együtt, de fiaik még megválthatják a világot. Most Paul McCartney fia, John McCartney, valamint a tragikus sorsú John Lennon gyermeke, Sean Ono Lennon állt össze egy közös dal erejéig. Szerzeményük, a Primrose Hill című akusztikus ballada rengeteg Beatles-rajongót hozott lázba. Természetesen nem maradt el a 81 esztendős Paul McCartney reakciója sem: a legendás zenész a saját közösségi médiás felületein is megosztotta a dalt, valamint fiának és szerzőtársának is gratulált.

A Primrose Hill a szólókarriert építő James McCartney és az ifjú Lennon együttműködésének első állomása, de a szerzőpáros kifejezetten optimista a közös jövőt illetően.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas Sam Mendes négy új filmet rendez a Beatles együttesről: egyet-egyet minden Beatles-tag szemszögéből – írja az MTI.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.