Sztárok

Stana Alexandra elárulta: vele táncolna szívesen a Dancing with the Stars következő évadában

Stana Alexandra most rengeteget dolgozik, így nincs ideje a férfiakra, de saját bevallás szerint nem is bánja – a táncosnővel többek között erről is beszélgettünk a Zsákbamacska keddi sajtótájékoztatóján.

Magánéletéről is őszintén beszélt

A Dancing with the Stars első évadából megismert Stana Alexandrát hamar a szívébe zárta a közönség, a profi táncosnő pedig azóta újra és újra bebizonyítja, hogy a képernyőre született. Tehetségét nemrég új területen is kamatoztatni tudta, ugyanis Kárpáti Rebekához hasonlóan ő is komoly szerepet kapott a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska forgatásán, mint az egyik műsorvezetőpáros, Marics Peti és Pető Brúnó segítője, így természetesen nem is hiányozhatott az április 27-én induló game-show keddi sajtótájékoztatójáról. A Marriott Hotelben megrendezett eseményen lehetőségünk nyílt beszélgetni Alexandrával arról, hogyan érezte magát ebben az új szerepben, milyen élményekkel gazdagodott a forgatáson, valamint milyen volt együtt dolgoznia korábbi táncpartnerével, Marics Petivel. Mivel néhány hónapja bombaként robbant a hír, miszerint két év együttlét után szakított párjával, Meggyes Dáviddal, szóba került a magánélete is, hiszen kíváncsiak voltunk arra, hányadán áll most a férfiakkal, továbbá érdekelt minket az is, ha választhatna, kivel lépne a legszívesebben parkettre a Dancing with the Stars soron következő szériájában.

A Stana Alexandrával készült teljes interjút ide kattintva nézheted meg:

Lead kép: TV2

Hamarosan új műsorvezető párokkal, köztük Marics Petivel tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska című game-show. A keddi sajtótájékoztatón a ValMar duó énekese a forgatáson szerzett élményei mellett magánéleti kulisszatitkokat is megosztott a Femcafe.hu-val.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.