Lifestyle

3 karmikus jó cselekedet, ami azonnal pozitív irányba tereli az életedet

Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.

Hatás-kölcsönhatás

A karmát valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen már mindenki hallott róla. Gyakran dobálóznak az emberek azzal a mondattal, hogy "ne aggódj, majd a karmától visszakapja", amikor valami negatív esemény éri őket, vagy éppen valaki árt nekik. Valójában azok az emberek, akik ezt szajkózzák, szintén a karma áldozatai, ugyanis arra várnak, hogy a sors visszaadja az ellenük vétkezőknek a rosszat és ezáltal revansot vehessenek. A karma jelentése valójában az ok-okozat, azaz, ha te valami negatív dolgot teszel valakivel, vagy akár szavakkal bántod, akkor azt te szintén visszakapod a fátumtól. Tehát ez tulajdonképpen egy kölcsönhatásos spirituális törvény. Ebből az következik, hogy olyan tulajdonságokkal kell felruháznunk saját magunkat, amelyek következtében pozitív hatást gyakorolhatunk a saját-, illetve mások életére is. Az alábbiakban mutatunk három olyan jellembeli tulajdonságot, amelyet érdemes fejlesztenünk, ezeket nevezik karmikus jó cselekedeteknek is. Részletek a galériában!

Szimpátia - Aki képes a szimpátiára, az elfogadó másokkal és soha nem ítélkezik. Mindig meghallgatja mások nézeteit, nyitott és elfogadja az emberek különbözőségét, gondolkozásmódját egyaránt.
Kattints a további képekért!

A jó idő beköszöntével mindannyian igyekszünk védeni szemeinket a nap erős sugaraitól, egyáltalán nem mindegy viszont, milyen napszemüveget is választunk.

Leadfotó: 123RF

PowerofPositivity

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.