Nem fog az olajban tocsogni a sült krumpli, ha ezt csinálod: egy extra hozzávaló a titka annak, hogy tökéletesen ropogós köretet kapj

Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan olajos a köret fogyasztás előtt.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Egy evőkanál az olajba ebből, és minden probléma megoldódik!

A burgonya az egyik legelterjedtebb alapanyag a világon, nem véletlenül, hiszen rengeteg féle étel készülhet belőle: illik a különböző levesekbe, készülhet belőle többfajta köret, de még főzelékként is isteni. Nem meglepő tehát, hogy szinte minden háztartásban ott lapul a kamrában ez az isteni eledel, melyből a legtöbben sült krumplit készítenek: bár ez az étel nem feltétlenül a legegészségesebb, sokan olykor nem bírják ki, hogy ne falatozzanak belőle, hiszen valljuk be, nincs is finomabb a kívül ropogós, belül puha sült burgonyánál. Nem egy ember azonban erős has- vagy épp gyomorfájással küzd, miután elfogyasztotta az előbb említett köretet, ami annak köszönhető, hogy sokszor hiába csöpögtetjük le alaposan, majd tesszük papírtörlőre a kisült krumplit, még így is túl olajos marad. A Mindmegette erre a problémára azonban tud egy trükköt, amit meg is osztott olvasóival annak érdekében, hogy ők is tisztában legyenek azzal, mitől nem fog soha többé tocsogni a sült krumpli az olajban - galériánkból te is megtudhatod!

A tökéletesen finom sült krumpli sok mindenen múlik: fontos például, hogy a megfelelő burgonyát vásároljuk meg, annak jó legyen a minősége, de az is számít, hogy legalább 5 percig bő, hideg vízben áztassuk a krumplit sütés előtt, miután megpucoltuk, hogy a keményítőt eltávolítsuk róla.
Kattints a további képekért!

Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az újrakezdés lehetőségét hozza el a hónap a Vízöntőnek. Íme az szeptemberi szerelmi horoszkóp.
Lifestyle
A Rákra kellemes családi nap vár. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A modern életmód egyik nagy kihívása az, hogy hogyan tartsuk karban a testünkben zajló bonyolult anyagcsere-folyamatokat.