Nem fog az olajban tocsogni a sült krumpli, ha ezt csinálod: egy extra hozzávaló a titka annak, hogy tökéletesen ropogós köretet kapj

Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan olajos a köret fogyasztás előtt.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Egy evőkanál az olajba ebből, és minden probléma megoldódik!

A burgonya az egyik legelterjedtebb alapanyag a világon, nem véletlenül, hiszen rengeteg féle étel készülhet belőle: illik a különböző levesekbe, készülhet belőle többfajta köret, de még főzelékként is isteni. Nem meglepő tehát, hogy szinte minden háztartásban ott lapul a kamrában ez az isteni eledel, melyből a legtöbben sült krumplit készítenek: bár ez az étel nem feltétlenül a legegészségesebb, sokan olykor nem bírják ki, hogy ne falatozzanak belőle, hiszen valljuk be, nincs is finomabb a kívül ropogós, belül puha sült burgonyánál. Nem egy ember azonban erős has- vagy épp gyomorfájással küzd, miután elfogyasztotta az előbb említett köretet, ami annak köszönhető, hogy sokszor hiába csöpögtetjük le alaposan, majd tesszük papírtörlőre a kisült krumplit, még így is túl olajos marad. A Mindmegette erre a problémára azonban tud egy trükköt, amit meg is osztott olvasóival annak érdekében, hogy ők is tisztában legyenek azzal, mitől nem fog soha többé tocsogni a sült krumpli az olajban - galériánkból te is megtudhatod!

A tökéletesen finom sült krumpli sok mindenen múlik: fontos például, hogy a megfelelő burgonyát vásároljuk meg, annak jó legyen a minősége, de az is számít, hogy legalább 5 percig bő, hideg vízben áztassuk a krumplit sütés előtt, miután megpucoltuk, hogy a keményítőt eltávolítsuk róla.
Kattints a további képekért!

Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Sztárok
Tom Cruise neve évtizedek óta egyet jelent a hollywoodi fényűzéssel, akcióval és határtalan ambícióval – mind a filmvásznon, mind a való életben. A 62 éves szupersztár nem csupán a mozikban tűnik fel...
Fashion&Beauty
A rövidnadrág nem az egyetlen út a nyári komfort felé. Egy jól megválasztott hosszúnadrág éppoly kényelmes és stílusos lehet, mint egy sort, csak tudni kell, milyen anyagban és szabásban...
Sztárok
Úgy tűnik a Bridgerton fiú szívét a való életben is meghódították.
Lifestyle
Egészség
Valószínűleg nem volt nehéz rájönni, hogy a só barátja, és örök kísérője az a bors. A hétköznapi fűszer sokkal egészségesebb, mint azt bárki gondolta volna.
Lifestyle
Rengetegen szoktak panaszkodni, hogy a filmeknél alig lehet hallani a párbeszédeket, de ha jön az akció rész, vagy a zene akkor szinte felrobban a tévé hangszórója.