Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.05.20. - 2024.05.26.: A Vízöntő olyan dolgokat érhet el a héten, amikről régóta álmodott

A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Az univerzum támogatását élvezed a héten, ha valami új, kockázatos dolgot szeretnél kipróbálni. Megszilárdíthatod szakmai ismeretségedet és személyes kapcsolataidat is. De vigyázz, ne légy túl vakmerő és rámenős, mert a csúcsról könnyen landolhatsz a mélyben! Óvakodj a balesetveszélyes helyzetektől és bánj óvatosan az elektromossággal is!


IV.21. - V.20.

Bika

Intenzíven kezdheted a heted, ami a teljesítményedre is kihat. Szinte biztos, hogy a héten többször lesz igényed arra, hogy kimozdulj otthonról. Szívesen hódolsz az egész testet átmozgató sportoknak. Érdemes lehet egy szépségszalonba is ellátogatnod, hiszen a Hold állása kedvez a kozmetikai beavatkozásoknak is. Fizikailag és mentálisan is abszolút csúcsformában vagy.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Számodra nincs rosszabb az unalomnál, kedves Ikrek, de a jó hír, hogy ezen a héten nem is lesz részed benne! Jobbnál-jobb ötletek pattannak ki a fejedből, amiknek a megvalósításával nem késlekedsz. Mindezek folyamatos lendületet biztosítanak az egész hétre, és reggelente valósággal kiugrasz az ágyból. Számodra a héten minden lehetséges, legyen szó szerelemről, barátokról vagy munkáról.

VI.22. - VII.22

Rák

A Vénusz a héten akkor is a segítségedre lesz, ha épp szívfájdalmad van párkapcsolati nehézségen mész keresztül. Sőt akár egy új szerelem lehetőségét is előrevetíti. A munkádban azonban most nem tudsz koncentrálni, ezért előfordul, hogy hibázol. Fontos, hogy ezt felvállald, és ne várd, hogy más oldja meg helyetted a problémás szituációkat!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Koncentrálj a teljesítményedre, hiszen ez az, ami egy igazi Oroszlánt büszkévé tesz. Ezen a héten elintézhetsz olyan dolgokat, amikkel eddig elégedetlen voltál. Ne tétovázz, érdemes utánajárnod, ha úgy érzed, kifelejtettél valamit. A pénzügyeidre most nagyon figyelj oda, mert egy óvatlan pillanatban könnyen túlköltekezheted magad, ezért nem érdemes most új eszközt vásárolnod!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten elmélyülhet a kapcsolatod partnereddel, és előtérbe kerülhet az érzékeny és gondoskodó oldalad. Általában nehéz a saját érzéseidnek hangot adnod, de most ez is könnyedén megy. Használd ki a hetet, hogy mély beszélgetést folytass a pároddal, és te magad is rádöbbensz, hogy több közös van bennetek, mint azt gondoltad. Ez a hét most különösen megerősíti a köztetek lévő köteléket.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten az Uránusz bolygó együtt áll az uralkodó planétáddal a Vénusszal, és előtérbe kerülhet a függetlenség irénti vágyad, és az egyéni szabadságod kérdésköre. A napokban biztosan nem tűröd, hogy a párod ellenőrizgessen vagy túlzottan rád akaszkodjon. A monotónia sincs kedvedre, szinte csillapíthatatlanul szomjazol az újdonságokra és a kalandra. Bármit is teszel, mindig légy őszinte magadhoz és a párodhoz is, hiszen ez az állás magával hozhatja az enyhe (vagy nagyobb) füllentéseket is.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Fordíts ezen a héten több időt a mozgásra és a mentális egészségedre, kedves Skorpió. Ha magad sem tudod, mikor végeztél utoljára intenzív mozgást, akkor itt az ideje belevágni egy új edzéstervbe. Rugaszkodj el a szokványos formáktól! a heti csillagállások remek lehetőséget biztosítanak egy új sport kipróbálásához. Lelkileg lehet kicsit fáradtnak érzed magad, nem árt pár lazító, relaxáló gyakorlat esténként, elalvás előtt.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Nap, Merkúr és a Vénusz támogatását élvezhetik a Nyilasok ezen a héten. Legyen szó bármilyen ötletről, az a héten biztosan megvalósul, ha beleteszed a kellő energiát. Bármit is tűzöl ki magad elé, akár szerelmi, munkahelyi vagy pénzügyi terén, azt biztosan el fogod érni. A sikerektől te magad is optimista, energikus és vidám leszel, úgy érzed, semmi nem állhat az utadba!


XII.22. - I.20.

Bak

Energikusan és motiváltan állhatnak vissza a munkás hétköznapokba a jegy szülöttei, ebben a Mars is segíti őket. Tűzzenek ki nyugodtan az elképzelésüknél nagyobb célt a hétre, hiszen a megvalósításhoz szükséges energiaforrás ott van bennük. A szerelemben is rájuk mosolyog a Vénusz bolygó és a Hold erejét kihasználva, a napokba őszintén beszélhetnek érzelmeikről és vágyaikról. Hagyják, hogy a romantika kiragadja őket a hétköznapokból!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Sikeres hét elé nézel, de ez könnyen a fejedbe szállhat! Ha úgy gondolod, hogy a kezdeti győzelmek után, csak hátra kell dőlnöd és minden az öledbe hullik, akkor nagyon tévedsz. Ha továbbra is megőrzöd a lelkesedésed, az Univerzum nem lesz hálátlan: kellő kitartással, a héten olyan dolgokat is véghez vihetsz, amelyekről már régóta álmodozol. Ha feladnád, gondolj arra, hogy ez idáig is mennyi mindent megtettél és fáradozásod nem lesz hiábavaló.


II.21. - III.20.

Halak

A jegyedben járó Vénusz felébreszti nőies energiáidat, és sokkal magabiztosabb, merészebb vagy. Ez megmutatkozhat külsőleg, öltözködésben is, vagy abban, hogy jóval bátrabban kommunikálsz, főként az ellenkező nem tagjaival. Ez az állás kitűnő a művészeti tevékenységekhez is, így, ha kreatív hobbiba szeretnél belevágni vagy egy régit folytatni, a héten remek lehetőség kínálkozik erre.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.