Napi horoszkóp, 2024.05.20.: A Kos használja ki, hogy ma élvezi a csillagok támogatását

Intenzív szexuális energia veszi ma át az uralmat a Bak fölött. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A mai nap, főként a kora reggeli időszak a legjobb időzítés, ha munkahelyeden és karrieredben haladni szeretnél. Ezekben az órákban nyugodtan felkeresheted főnököd, ha előléptetésről álmodozol, de ha lapul pár ötlet vagy megvalósítatlan projekt a tarsolyodban, ezen a napon a csillagok segítenek fognak, hogy megvalósuljon.


IV.21. - V.20.

Bika

Kapcsolj ki és hagyd magad mögött a mindennapokat. Ma nyugodt lélekkel és nyitott szívvel tekintesz a jövő felé és úgy érzed, nincs olyan probléma, amit nem tudnál megoldani. Ma nagyszerűen lehet új és hosszútávú ismeretségeket kötni. A Nap energiája jótékonyan befolyásolja a másokkal való érintkezést.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Tégy ma egy apró szívességet valakinek. Ha beiktatod ezt a mindennapi teendőid közé, az pozitív hatással lesz a pszichés egészségedre. A munkaidő ma meglepően gyorsan telik, szinte észre sem veszed. Nagy események ma nem fognak történni veled, élvezd a harmóniát és a nyugalmat.


VI.22. - VII.22

Rák

Régóta halogatod, hogy megszabadulj régi, már nem használt holmijaidtól. Ha eddig valami visszatartott, a mai nap lehetőséget biztosít, hogy kiszortírozd mindazt, ami már nem kell. Légy szigorú magadhoz, hiszen semmi értelme kacatokat őrizgetni. Ami viszont neked lom, másnak kincs lehet, és ha lehetőséged van rá, dolgaid egy részét eladományozhatod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Szomorúnak és kilátástalannak érezheted a helyzetedet. Komor hangulatod beárnyékolja az egész napodat, s nem is nagyon tudsz kikeveredni belőle. A helyzeted azonban korántsem olyan ijesztő mint gondolnád. Ne drámázz feleslegesen, és ne ess túlzásokba! Később majd másként fogsz látni mindent.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne maradj a háttérben, csak azért, hogy másoknak kedvezz! A mai napon sugárzik belőled a szenvedély, a kreativitás, és ennek te magad is tudatában vagy. Ha ezt nem mered megmutatni, akkor nagy eséllyel más lesz az, aki learatja a babérokat. Ne légy kishitű, te is ugyanúgy megérdemled a rivaldafényt, is bárki más!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai jelszavad legyen a nyitottság. Lehetséges, hogy ezen a napon olyan szituációkkal vagy emberekkel fogsz találkozni, akiket fenntartásokkal kezelsz vagy nehezen fogadsz el. Légy empatikus és elfogatlan, az előítélek helyett ismerd meg az emberek valódi arcát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Gyerekkori sérelmek törhetnek fel ma mélyen a tudatalattidból, minden előjel nélkül. Úgy érezheted, eljött az ideje, hogy beszélj erről az egyik szülőddel vagy közeli családtagoddal. Tartsd észben, hogy a vádaskodás nem vezet sehova, és ahogy te is, ők is emberek, akik követtek el hibákat a múltban.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hívd el egy finom vacsorára vagy ebédre egy rég nem látott barátodat és beszélgess vele egy jót. A baráti kapcsolatok ápolása ma különösen fontosak lesznek számodra. Emellett pedig érdemes odafigyelned a fogaid épségére: használj fogselymet, és ajánlott lehet bejelentkezni a fogorvosodhoz.


XII.22. - I.20.

Bak

A szerelem ma konkrét fizikai megnyilvánulást követel magának. Bizsergetően hat rád, ha szerelmed közelében lehetsz, és érezhetően vibrál köztetek a levegő. Az intenzív szexuális energia a hangulatodra is pozitív befolyással lehet, és a testiség felé halad. Add át magad ennek az érzésnek, és engedd, hogy a vénuszi energiák átvegyék feletted ma az irányítást!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Mérlegben lévő Hold felerősíti romantikus énedet, és előtörhetnek érzéseid is. Légy gyengéd és gondoskodó ma. Lepd meg valami apró figyelmességgel a párodat! Szinte biztos, hogy estére remekül egymásra tudtok hangolódni és nem kevés forró pillanatban lesz részetek.


II.21. - III.20.

Halak

A mai nap kiválóan alkalmas ahhoz, hogy felülvizsgáld értékeidet és anyagi dolgait. Egy alapos szelektálás és szortírozás is ráfér az otthonodra. A rég nem használt vagy megunt holmijaidat nyugodtan felajánlhatod egy jótékonysági szervezetnek vagy te magad is eladhatod őket. Bármelyik is legyen, szabadulj meg a felesleges kacatoktól. Hidd el, felszabadító hatása lesz!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.