burgonya
Sok hivatalos szervezet, például az FSA (Food Standards Agency) és az EFSA (European Food Safety Authority) is felhívta...
Van egy olyan titkos hozzávaló, amitől a krumpli főzés közben sem esik szét, hanem megtartja formáját és állagát, és...
Az igazán jó sült burgonya kívül ropogós, aranybarna, belül pedig mennyeien puha, ha pedig elrontják, az nagy csalódás...
Sokan találkoznak a konyhában kicsírázott burgonyával, és felmerül a kérdés: biztonságos még megenni, vagy inkább ki...
Rendkívül sokoldalú zöldség a burgonya, ráadásul még a főzővizét is kár egyből kiönteni – meglepő, mennyi területen tud...
Gondoltad volna, hogy csupán egy népszerű, szinte minden háztartásban megtalálható gyümölcsre lesz szükséged ahhoz,...
A krumplit már rengetegen úgy készítik el, hogy csak bedobják a sütőbe, vagy air fryerbe. Azonban ilyenkor van egy...
Minden háziasszony szeretné megakadályozni, hogy a burgonya a házban tárolva kicsírázzon - nos, szerencsére létezik...
Egy anyuka őrülten jó burgonyahámozási hacket mutatott be. Özönlöttek is rá a lájkok, mivel mindenki életét...
Egyáltalán ehető-e a kicsírázott burgonya? Mikortól érdemes inkább megválni tőle? Íme, a válaszok.
Oldalak
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Következő oldal