konyhai praktika
Egy rendkívül egyszerű, olcsó konyhai fortéllyal hosszú ideig megőrizheted a sajt frissességét anélkül, hogy kiszáradna...
Van egy olyan hétköznapi, fillére alapanyag, amit érdemes belecsempészni a főzelékekbe, ha azt szeretnéd, hogy...
A klasszikus rántás sokszor okoz bosszúságot, pedig alapvető része a magyar konyhának. Van azonban egy kevésbé ismert...
A legtöbben csak legyintenek, amikor a petrezselyem néhány nap után elfonnyad a hűtőben, pedig létezik egy idehaza...
Tapadásmentes lesz bármilyen serpenyő, ha beveted ezt az egyszerű, filléres trükköt.
A legtöbben simán csak olajba dobják a burgonyát, pedig a tökéletesen ropogós, belül puha sült krumpli titka nem az...
Hihetetlen, mennyit számít egyetlen apró lépés az olaj esetében sütés előtt: egy kávéskanálnyi cukor nem csupán új...
A fokhagyma pucolása sokszor aprólékos, időigényes feladat, de szerencsére létezik egy egyszerű trükk, amivel...
Szeretnéd, ha a vöröshagyma jóval tovább elállna, mint ahogyan megszoktad? Egy kis odafigyeléssel nemcsak pénzt...
A főtt tojás egy egyszerű, mégis rendkívül tápláló étel, s habár látszólag könnyű elkészíteni, sokaknak gondot okoz,...
Oldalak
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Következő oldal






















