főzési tippek
A rántotta készítése elsőre egyszerűnek tűnik, és valóban nem igényel különösebb szakértelmet – ám mégis van egy apró,...
Egy egyszerű konyhai trükkel forradalmasíthatod a főtt tojás készítését: csak egyetlen filléres alapanyagot kell...
A rántotta elkészítése egyszerűnek tűnik, de ahhoz, hogy igazán krémes, selymes és éttermi szintű legyen, apró, de...
A klasszikus fasírt minden magyar háztartás egyik nagy kedvence – de mi van akkor, ha kifogytál a kenyérből, vagy csak...
Sokan főznek tojást nap mint nap, mégis kevesen találják el a tökéletes állagot – egy zseniális, könnyen követhető...
Te és a családod is imádjátok a krumplipürét, viszont szeretnétek a szokásosnál izgalmasabban fogyasztani? Akkor ezt a...
Hatalmas különbséget fogsz tapasztalni, ha következő alkalommal a szokásostól eltérően egy plusz alapanyaggal készíted...
Az igazán jó sült burgonya kívül ropogós, aranybarna, belül pedig mennyeien puha, ha pedig elrontják, az nagy csalódás...
A rohanós hétköznapokon, amikor nincs időnk órákig a konyhában állni, a legegyszerűbb megoldás, ha vacsorára bedobunk a...
Sokan cukrozzák a paradicsomszószt, hogy ne legyen annyira savas, vagy éppen amiatt, mert az édesebb verziót...
Oldalak
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Következő oldal