Lifestyle

Fogj pár tiszta mosogatószivacsot, és tedd a hűtőszekrénybe: hihetetlen dolog fog történi az élelmiszerekkel!

Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Biztos nem jutott eszedbe, hogy erre is jó

A mosogatószivacs elengedhetetlen része minden háztartásnak, hiszen az edények megtisztításában, valamint a takarítás során is óriási segítség a háziasszonyok számára. Arra azonban sokan nem is gondolnak, hogy otthonunk más területén is hasznosnak bizonyulhat: korábban már beszámoltunk arról, hogy a használt mosogatószivacs például a kertben is életmentő lehet, de a hűtőszekrénybe téve is csodákra képes. Hogy miről is van szó pontosan, azt galériánkból megtudhatod!

A konyhai mosogatószivacsot sokan jéggakkuként is bevetik: mártsd bele a szivacsot vízbe, tedd egy lezárható műanyag tasakba, majd helyezd a csomagot a fagyasztóba. Másnap már használhatod is, például a zúzódások okozta fájdalmakra, de bedobhatod a hűtőtáskába is, ha piknikezni mész, hiszen hidegen tartja majd az ételeket. De vajon mi keresnivalója van a hűtőben? Lapozz, eláruljuk!
Kattints a további képekért!

Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.