Home&Design

Ez a titkos konyharekesz minden háziasszony álma - ints búcsút a zsúfolt pultnak

Téged is frusztrál, hogy sosincs hely a konyhapulton a kisgépek és egyéb kiegészítők miatt? Íme, a tökéletes megoldás a problémára!

Volt-nincs szekrény

Egy álomkonyhában mindennek meg van a tökéletes helye. A bútorok és a kiegészítők pont annyi helyet foglalnak el, hogy bőven marad felületünk a főzés-sütés előkészítésére, sosincs útban se a kávégép, se a kenyérpirító, se a turmixgép, se a vízforraló... na igen, csakhogy a legtöbbünk konyhája pont nem a tágasságáról és a szabad felületeiről híres. Sokan küzdünk azzal a problémával, hogy bizonyos eszközöket nem szeretnénk a fiókokban és a polcokon tárolni, hiszen nem esik kézre, de állandó helyet sem tudunk biztosítani nekik a pulton. Ilyenkor tud igazán jól jönni egy titkos rekesz...na de mégis hol? A Lakáskultúra szúrta ki @the.goodstay videóját Instagramon, melyben bemutatja a legzseniálisabb megoldást, ami erre a problémára létezik. Részletek a galériában!

Számos olyan konyhai kellékkel rendelkezünk, amit nem tudunk csak úgy, gond nélkül fiókba suvasztani, így aztán ezek alkalmi jelleggel a pultra kerülnek és legtöbbször ott is maradnak. Hiszen minek elpakolni, újra elővenni, ha úgyis szükség van rá néhány nap múlva… A végeredmény: zsúfolt konyhapult, amin ellehetetlenül az a funkció, amire eredetileg hivatott a felület. De hová lehet ezeket rakni?
Kattints a további képekért!

A trendek jönnek-mennek, de néhány stílus tényleg örök, így ha hosszú távra tervezel, mindenképp ezek közül válassz!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.