Lifestyle

5+1 apró szokás, mely sokszorosára gyorsítja az öregedést a testedben és az elmédben is

A mindennapok során legtöbben igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megőrizhessük fiatalos külsőnket. Akadnak viszont olyan apró, káros szokások, melyek bizony sokszorosára gyorsítják öregedési folyamatunkat, anélkül, hogy észrevennénk.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Jobb, ha leszoksz róluk!

Te mit teszel fiatalos megjelenésed megőrzése érdekében? A legdrágább arckrémeket használod, egészségesen táplálkozol, vagy éppen heti többször is ellátogatsz az edzőterembe? Tény, hogy ezek mind hatékony módszerek, de fogadjunk, hogy neked is vannak olyan apró szokásaid, amelyek a tudtod nélkül gyorsítják fel az öregedés folyamatát. Kíváncsi vagy, mely szokásokról kellene minél hamarabb leszoknod, ha valóban szeretnéd megőrizni fiatalos külsőd és szellemi egészséged? Olvass tovább, eláruljuk!

1. Alváshiány Ha nem alszol eleget, az negatívan hat az hormonokra, a bőr megújulására és az általános jólétedre is. Hosszú távon az alváshiány öregítheti a bőrt és csökkentheti a mentális frissességedet, ezért mindenképpen fontos, hogy elegendő időt szánj rá.
Kattints a további képekért!

A mosógépben történő mosás valóban hatékony és gyors módja lehet annak, hogy tisztán tartsuk kedvenc cipőinket – azonban fontos, hogy néhány lépést betartsunk annak érdekében, hogy lábbelijeink ne sérüljenek a folyamat során!

Leadfotó: 123rf, forrás: citymagazine.si

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.