Sztárok

Magyar tévécsatornának adott interjút az Oscar-díjas világsztár: eldobod az agyad, ha megtudod, mit gondol valójában hazánkról

Az RTL Fókusz című műsora telefonon érte el Jared Leto Oscar-díjas hollywoodi filmszínészt és zenészt. A stáb németországi fellépése előtt érte el a Rekviem egy álomért című kultklasszikus egykori főszereplőjét.

Hazánkba látogat Jared Leto

Az Oscar-díjas Jared Letónak esze ágában sincs visszavenni meghökkentően feszes munkatempójából. Az 52 esztendős híresség folyamatosan filmezik, forgatásról forgatásra rohan, miközben pedig a Thirty Seconds to Mars című amerikai rockegyüttes énekes-gitárosaként, illetve dalszerzőjeként is tengernyi feladat vár rá. Az RTL Fókusz című műsora nemrégiben exkluzív beszélgetést folytatott a világsztárral, méghozzá abból az apropóból, hogy Leto és zenekara csütörtökön Magyarországra érkezik.

"Úgy megyünk fel a színpadra minden koncerten, mintha az lenne az utolsó. Lehet, hogy Budapesten is most fogunk utoljára fellépni, szóval minden másodpercét szeretnénk kiélvezni" - nyilatkozta Leto a Fókusznak. A színész ugyanakkor arról is vallott, mit is gondol valójában Magyarországról. Lapozz tovább: galériánkban ezt a titkot is leleplezzük!

"Emlékszem, korábban többször jártunk Magyarországon. Játszottunk a Sziget Fesztiválon is párszor" - elevenítette fel nálunk szerzett élményeit a híresség.
Kattints a további képekért!

A francia filmcsillag több ízben is kifejtette már, mit is gondol hazánkról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.