Sztárok

Ő volt a Dr. Csont sármos nyomozója: így néz ki napjainkban a jóképű színész - Fotók

David Boreanaz nevét a kilencvenes években ismertük meg, s bár hosszú időn keresztül örvendett nagy népszerűségnek, az elmúlt esztendőkben nem szerepelt túl sokat a nyilvánosság előtt.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Akkor és most

2005-ben került a képernyőre a Dr. Csont című krimisorozat, ami 12 éven át futott nagy sikerrel – a történet laza szálakkal kapcsolódik Kathy Reichs törvényszéki orvosszakértő és krimiíró életéhez és regényeihez, akit a sorozat alkotója, Hart Hanson a produceri tevékenységekbe is bevont. A sztori szerint szerint Dr. Brennan antropológus (akit a bájos Emily Deschanel személyesít meg) a fiktív Jefferson Intézet munkatársa, mellékesen pedig az FBI-nak segít emberi maradványokat azonosítani, illetve különböző gyilkossági eseteket megoldani. Az ügyekben segítséget kap FBI-os kapcsolattartójától, Seeley Booth különleges ügynöktől, akit a sármos David Boreanaz alakít – a híresség hamar belopta magát a nézők szívébe, mostanában azonban nem sokat hallani róla, így kíváncsiak voltunk, mennyit változott a sorozat befejezése óta. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a színész!

David Boreanaz 1993-ban kapta első profi szerepét az Egy rém rendes család című vígjátéksorozatban, amelyben a Christina Applegate által játszott Kelly Bundy pasiját alakította. Négy évvel később jött a nagy áttörés: ekkor válogatták be a Buffy, a vámpírok réme című tévésorozatba, onnantól kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton.
Kattints a további képekért!

Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.

Leadfotó: FOX Image Collection via Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Miért nem szabad cappuccinót inni délután? Szentségtörés, ha ananász kerül a pizzára? Honnan tudhatjuk, hogy igazán jó fagyit eszünk? Ezen kérdéseinkre kaptunk nemrég választ, amolyan kulináris...
Sztárok
Varga a Skócia ellen 1-0-ra megnyert csoportmeccs második félidejében szenvedett súlyos sérülést. A Ferencváros csatára hordágyon hagyta el a pályát, a mentők azonnal a stuttgarti kórházba...
Lifestyle
A cukor utáni sóvárgás sokak számára ismerős probléma, amely gyakran megnehezíti az egészséges táplálkozás fenntartását. Ha viszont sikerül búcsút intened ennek a 3 rossz szokásnak, sokkal közelebb...