Szoboszlai Dominik ellen szurkolt a hollywoodi gigasztár, mind a ketten izzasztó pillanatokat éltek át

Az mindig jó, ha egy híresség jelenik meg a mérkőzéseden, de az már nem annyira, ha ellened szurkol. Szoboszlai Dominik ezt élhette át.

Végül Szoboszlai csapata a meccset sem tudta megnyerni

Hamarosan véget ér a klubszezon, és a Liverpoolnak is már csak egyetlen mérkőzése maradt hátra. Ezt már erőteljesen tétnélküli, mivel Szoboszlai Dominik csapata nem tud már elmozdulni az angol bajnokság harmadik helyéről se előre, se hátra.

A legutóbbi meccsükből 2 döntetlen mellett 1 vereséget is begyűjtöttek, ezért szálltak ki véglegesen a bajnoki címért futó harcból.

Szoboszlai Dominikék utolsó előtti mérkőzésen egy hollywoodi gigasztár is megjelent, de hogy ki volt az, és kinek szurkolt, az a galériánkból kiderül!

Jürgen Klopp úgy búcszik a Liverpool FC csapatától edzőként, hogy idén csak a Ligakupát tudta megnyerni velük, de előtte mindent elhódított, amit csak lehetett.
Kattints a további képekért!

Szoboszlai Dominik egyre jobban a figyelem középpontjába kerül. Ugye közeledik a labdarúgó Európa-bajnokság is, de most a korgó hasú rajongók kerülnek a középpontba.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.