Sztárok

Kiszúrta a testbeszéd szakértő: jelentősen megváltozott Vilmos herceg és Károly király kapcsolata

Judi James testbeszéd-szakértő górcső alá vette III. Károly király és Vilmos herceg magatartását, gesztusaikból pedig nem akármilyen megállapítást tett.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Máshogy viszonyulnak egymáshoz

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, a Buckingham-palota a napokban bejelentette, hogy III. Károly király átadja a hadsereg légihadtestének vezérezredesi szerepét Vilmos hercegnek, ami egészen mostanáig a fiatalabbik fivéré, Harryé volt. A ceremónia hivatalosan május 13-án zajlott le a Middle Wallopban található Army Aviation Centerben, az esemény viszont főként azért volt érdekes, mert a trónörökös már hónapok óta nem mutatkozott nyilvánosan az édesapja társaságában, akit pedig pláne nagyon ritkán lehetett eddig látni azután, hogy februárban kiderült: rákbetegséggel diagnosztizálták. Érhető módon a tegnapi átadást nagyon figyelem kísérte, azonban nemcsak a sajtó, hanem testbeszéd-szakértők részéről is, akik fontos dolgokat szúrtak ki a két előkelőség egymáshoz fűződő viszonyáról; részletek a galériában!

Nemrég látott napvilágot, hogy mostantól a walesi herceg lesz a brit hadsereg repülési hadtestének az irányítója, amiről az uralkodó hozott döntést. III. Károly a betegsége miatt csak ritkán vállal szereplést, az átadót viszont semmiképp sem akarta kihagyni.
Kattints a további képekért!

Azt viszont továbbra sem árulta el a brit király, hogy milyen típusú daganattal kezelik.

Leadfotó: Kin Cheung - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek napját a feje tetejére állítja egy nem várt esemény. Napi horoszkóp!
Sztárok
A híresség elárulta, hogy évtizedekkel ezelőtt rajongva imádta a fiatal Csonkát, akit a korszak egyik legnépszerűbb televíziós produkciója tett országosan ismertté.
Sztárok
Szombaton Vilmos neje fél év után újra mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám a hercegné idegesebb volt emiatt, mint azt sokan gondolták volna.