Sztárok

Harry és Meghan üzentek Károlynak: a sussexiek mondanivalója világos, de vajon mit szól ehhez a király?

Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Ezzel akár végleg magukra is haragíthatják a királyi családot

Harry londoni gyorslátogatása után Meghannal együtt Nigériába utazott, ahol a sussexi hercegi pár egy nem hivatalos királyi körút keretein belül vett részt különböző programokon és eseményeken. Ellátogattak például az ország katonai főhadiszállására, valamint különböző jótékonysági szervezetekhez, de találkoztak politikusokkal, valamint népszerűsítették az Invictus Gamest is. Tom Quinn királyi szakértő szerint azonban mindezzel az volt a legfőbb céljuk, hogy Károlynak és a királyi családnak üzenjenek: szerettek volna nekik odaszúrni, ami talán össze is jött, ám ez akár a vesztüket is okozhatja. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, Tom szerint Harry és Meghan világos üzenetet fogalmazott meg nigériai útjukkal, mégpedig azt, hogy nincs szükségük Károly engedélyére ahhoz, hogy a királyi család nevében lássanak el feladatokat, mindezt pedig saját feltételeik szerint szeretnék tenni, ahogyan most is csinálták.
Kattints a további képekért!

Judi James testbeszéd-szakértő górcső alá vette III. Károly király és Vilmos herceg magatartását, gesztusaikból pedig nem akármilyen megállapítást tett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.