Sztárok

Újabb méretes pofont kapott Harry a királytól: Károly döntése kíméletlen

Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre szánta el magát.

Erre Harry sem számított

Korábban a Femcafe.hu is beszámolt arról, Harry ezen a héten tért vissza szülőhazájába az általa alapított Invictus Games sportesemény miatt. Már előre sejthető volt, hogy édesapja, III. Károly nem kíván vele találkozni, sőt még szállást sem biztosít neki a királyi család, de most maga a herceg is megerősítette ezt a hírt a szóvivőjén keresztül. "A sok érdeklődésre és a folyamatos találgatásokra válaszul, miszerint találkozik-e a herceg az apjával az Egyesült Királyságban tartózkodása alatt, sajnos, ez nem fog megtörténni az Őfelsége sűrű programja miatt. A herceg természetesen megérti az édesapja elfoglaltságait és egyéb prioritásait, és reméli, hogy hamarosan lehetősége lesz találkozni vele" – olvasható a hivatalos nyilatkozatban. Azonban nem ez az egyetlen pofon, amit a sussexinek el kell szenvednie a rokonságától, az uralkodó ugyanis tett egy másik, igencsak meglepő lépést; részletek a galériában!

Harry herceg a mai napon vett részt az Invictus Games 10. évfordulóján, amit Londonban ünnepeltek meg a Szent Pál katedrálisban. Mint kiderült, teljesen egyedül érkezett az eseményre, Meghan Markle és közös gyermekeik sem voltak jelen.
Kattints a további képekért!

Idén is sokan számítottak arra, hogy Meghan Markle megjelenik a Met-gálán, a sussexi hercegné azonban most sem tette tiszteletét – nem véletlenül.

Leadfotó: Joshua Sammer/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.