Sztárok

Károlyt felemészti a félelem Meghan miatt: a király retteg attól, amit menye vele és az egész királyi családdal tehet

III. Károly királynak nincs egyszerű éve: saját, valamint Katalin rákbetegsége után most Meghan Markle "ördögi terve" miatt is aggódhat az uralkodó.

Spare 2.0?

Tavaly januárban Harry kiadta Spare című memoárját, amivel az utolsó ütést mérte családjának azon tagjaira, akik még bíztak abban, hogy a herceg és neje, Meghan felhagynak a királyi família és az egész palota lejáratásával. Ez azonban nem így történt: Harry életrajzi könyvében olyan titkokról is lerántotta a leplet, melyekről korábban még egy interjúban sem beszélt, ezzel pedig ártott Vilmos, Katalin, Kamilla és Károly hírnevének is, akik azóta jóformán szóba sem állnak a család fekete bárányával. Most azt beszélik, az uralkodó ismét retteghet, ugyanis Meghan Markle szintén nagy dobásra készül - galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, Meghan állítólag saját memoárján dolgozik a Spare óriási, szinte mindent elsöprő sikere után, Károlyt pedig a források szerint egyáltalán nem teszi boldoggá ez a hír, sőt...
Kattints a további képekért!

A jordán királyi családban elképesztő gének öröklődnek, ami nem is csoda, hiszen Ránija külsejét látva talán senki sem gondolkodik el azon, hogy a királyi párnak vajon hogy sikerült két sármos herceget, valamint két meseszép hercegnőt összehoznia.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!