Jákob Zoltán elsüllyedt szégyenében a Nagy Ő forgatásán, csak ennyi idő elteltével merte elmondani

Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.

Sok időnek kellett eltelnie, hogy Jákob Zoltán ennyire őszintén megnyíljon

Magyarország egyik leggazdagabb embere anno úgy döntött, hogy a TV2 Nagy Ő című műsorában szeretné megtalálni a párját. Voltak izgalmas pillanatok a nagyszábású showban, de ugye el kellett érkeznie a finálénak is.

Itt már csak két lány maradt, Nati, valamint Betti, de a milliárdosnak meg kellett hoznia a döntést, akármennyire is nehéz volt. Végül Jákob Zoltán szíve választottja Hajnal Betti lett, így Natinak nem maradt más, csak a csalódás. Betti iszonyatosan várta a folytatást, de a kapcsolata a milliárdossal végül kútba zuhant.

Jákob Zoltán elég sok idő után nyílt meg abban, hogy miért is szégyellte magát erősen a Nagy Ő forgatása alatt. A galériánkban megtudhatjátok, hogy mit mondott.

A milliárdos és Hajnal Betti között természetesen megmaradt a jó viszony a szakítás után, de a szerelem nem tudott közöttük erősen fellángolni.
Kattints a további képekért!

Merész fogadásba vágott bele Jákob Zoltán, aki Erdélyi Mónikát is megszabadította a plusz kilóktól

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.