Sebestyén Balázséknál Puskás Peti is tesztelte magát, de ilyen eredményre biztosan nem számított

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett még mindig van egy megüresedett hely.

Vadon Jani utódját keresik

A 2024-es év már úgy indult a Rádió 1-en, hogy Vadon Janit sajnos nem hallhatják többet a rajongók a Balázsék című műsorban.

Sebestyén Balázs is úgy van vele, hogy gyakorlatilag egy családtagot veszítettek el, mivel 2009 óta dolgoztak együtt, olykor ugye még a tévében is. Vadon Jani egyszerűen új kihívásokra vágyott, és bár ezt nem jelentette ki, de előfordulhat, hogy már a korán kelést szerette volna maga mögött hagyni.

A bejelentésekor hozzátette, hogy nem kényszerítette rá senki erre a döntésre, és sem Sebestyén Balázzsal, sem Rákóczi Ferivel nem romlott meg a kapcsolata, szóval valószínűleg ugyanúgy barátok lesznek, akárcsak eddig.

Közben Balázsék keresik maguk mellé a magfelelő partnert, de hogy a hallgatók mit szóltak Puskás Petihez, az a galériánkból kiderül!

Sebestyén Balázs már az elején mondta, hogy sok mindenkit meg fognak hallgatni, és a közönség fellélegezhet, mert Alekoszt biztosan nem fogják beültetni harmadiknak.
Kattints a további képekért!

A rajongók továbbra is szomorúak, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 csapatából.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.