Lifestyle

Kicsinálja a bélrendszert ez az új fajta édesítőszer - Óvakodj tőle, ha jót akarsz magadnak!

A mindennapok során egyre többen igyekeznek lehetőség szerint más alternatívákkal helyettesíteni a hagyományos cukrot, ezzel azonban érdemes nagyon óvatosnak lenni!

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Veszélyesek is lehetnek!

Az egészséges életmód és táplálkozás fontossága napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, és ennek részeként a mesterséges édesítőszerek is széles körben elterjedtek a cukor helyettesítésére. Azonban egy friss kutatás most arra a megdöbbentő eredményre jutott, hogy az egyik új generációs édesítőszer, a Neotame, súlyos károkat okozhat az emberi bélrendszerben. Ha kíváncsi vagy, milyen kockázatokat rejthet a Neotame rendszeres fogyasztása és miért érdemes messziről kerülnöd ezt a fajta édesítőszert, olvass tovább!

A Frontiers in Nutrition című folyóiratban publikált tanulmány a Neotame édesítőszer több potenciális veszélyére is felhívta a figyelmet. Az Anglia Ruskin Egyetem és a Jahangirnagar Egyetem közös kutatása során megállapították, hogy a Neotame rendkívül káros hatással van a bélrendszerre, melynek ártalmatlan baktériumait veszélyes kórokozókká alakítja át.
Kattints a további képekért!

Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.

Leadfotó: 123rf, forrás: scitechdaily.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.