Sztárok

Kamilla szívszorító ígéretet tett: csak két szó, amelyben minden benne van

Robert Hardman királyi író feltárta Károly uralkodásának első napjainak intim részleteit, valamint azt, mi történt a palota falain belül, miután II. Erzsébet meghalt.

Nagyon megható

Miután oly sokáig volt az Egyesült Királyság uralkodója, valamint a királyi család legfontosabb személye, II. Erzsébet 2022 szeptemberében bekövetkezett halála olyan változást hozott, amelyre a brit nép többsége sosem tapasztalt. Miután távozott az élők sorából, legidősebb gyermeke, Károly foglalta el a trónt, és ezzel elindult az az első 24 óra, amelyet bár már régóta gondosan megterveztek, de amely a család és az egész ország számára is hatalmas veszteséggel járt. De hogy mi is történt pontosan azon az egy napon? Galériánkban kiderül!

Nemrég jelent Robert Hardman Charles III: New King, New Court. The Inside Story című új életrajzi könyve, melynek köszönhetően eddig sosem hallott történetek kerültek nyilvánosságra – többek között például az, mi volt az a három szó, ami elhagyta Károly száját, miután tudomást szerzett édesanyja haláláról.
Kattints a további képekért!

Mindez közvetlenül II. Erzsébet halála után történt, amikor is az újdonsült király úgy döntött, egy jelentős beszélgetésen fiatalabbik fiának, Harrynek egyáltalán nincs ott a helye - Károly határozatának nyomós oka volt.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...