Fashion&Beauty

Senki sem tudta levenni a szemét Jennifer Lawrence-ről: a színésznő köldökig kivágott ruhában ragyogott

Jennifer Lawrence a napokban a GLAAD Media Awards estjén tette tiszteletét, az eseményre pedig egy igencsak különleges szettben lopta el a show-t a többi résztvevő elől.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Álomszép ruhát választott

Jennifer Lawrence azért számít példamutatónak, mert többszörösen bebizonyította, hogy a divatban nincsenek szabályok, csak az egyéniség és a saját ízlés számít – mindezt jól alátámasztja, a vörös szőnyegen és a hétköznapi ruhaválasztásaiban is egyaránt hű marad önmagához, illetve saját stílusához. Sosem szerette az extrém, kirívó szereléseket, mindig is a kifinomult eleganciára helyezte a hangsúlyt még akkor is, ha egy adott rendezvényen rajta kívül mindenki más jóval figyelemfelkeltőbb kreáció mellett tette le a voksot. Ezt a jó szokását az idei GLAAD Media Awards-on is megtartotta, ráadásul egy olyan káprázatos outfitben lejtett végig a kamerák előtt, hogy csak úgy vonzotta magára a tekinteteket. Galériánkban megmutatjuk, milyen meseszép volt a színésznő!

Jennifer Lawrence-től távol állnak az extravagáns ruhaköltemények – mindig is Hollywood aranykorának klasszikus eleganciája vonzotta, ez pedig minden egyes outfitjében visszaköszön.
Kattints a további képekért!

Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai napig is.

Leadfotó: Robert Smith/Patrick McMullan via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.