Fashion&Beauty

5 gyönyörű ékszertrend, ami uralja az idei nyarat - minden nőt levesz a lábáról

Elegáns, vagány és mutatós ékszereket köszönthetünk idén nyáron, amelyek feldobják a leghétköznapibb öltözetünket is.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Divatos nyári ékszertrendek

Bár a legtöbb ékszer szezontól független, mégis léteznek olyan ikonikus darabok, amelyeket, ha felveszünk egy tengerparti nyaralásra vagy egy nyári fesztiválra, a legegyszerűbb szettünket is különlegessé tudják varázsolni. 2024 nyarán dominálni fognak a színes és figyelemfelkeltő, grandiózus nyakláncok és fülbevalók, de persze a klasszikus arany és ezüst ékszerek sem szorulnak a háttérbe. Néhány retro stílus is visszaköszön, de a hagyományos, minimalista trendek is kiemelt figyelmet kapnak, a kettő ötvözésével pedig újszerű és trendi megjelenést kölcsönözhetsz magadnak az utcán és a tengerparton is.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogy mely ékszertrendek fognak tarolni idén nyáron:

1. Kagylós ékszerek A kagylókkal díszített ékszerek az idei nyár elengedhetetlen darabjai, ugyanis finom részletekkel, aprólékos kidolgozással és kézzel fűzött gyöngyökkel hívják fel magukra a figyelmet úgy, hogy közben egy cseppet sem hivalkodóak és remekül passzolnak a nyári ruhákhoz vagy bikinikhez is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: ELLE

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.