Sztárok

Sebestyén Balázs meglepő kulisszatitkot árult el a házasságáról: van egy dolog, amiben nagyon különböznek a feleségével

A közkedvelt rádiós kertelés nélkül árulta el, hogy gyakran a felesége nélkül jár kikapcsolódni, sőt Viki is imád híres férje nélkül bulizni. A féltékenység azonban - e furcsa szokás dacára - fel sem merül a kapcsolatukban.

Nem zárja aranykalitkába a feleségét

Sebestyén Balázs nem tartozik azon férjek közé, akik aranykalitkába zárják a feleségüket. A közkedvelt médiaszemélyiség 2009-ben kötötte össze az életét feleségével, Vikivel, akivel azóta is irigylésre méltó harmóniában élnek együtt. De vajon mi is e tökéletes párkapcsolat igazi titka? Nos, a 46 esztendős híresség a Best magazinnak elárulta: noha nejével sokszor közösen járnak szórakozóhelyekre, az sem számít ritkaságnak, hogy külön buliznak. E - sokak számára meglepőnek tűnő - szokás ellenére máig nem vetül szerelmükre a féltékenység árnya.

Sebestyén azt mondja, feleségével nincs szükségük rá, hogy folyton ellenőrizgessék egymást.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt műsorvezetőt lenyűgözte az a következetesség és céltudatosság, mellyel felesége megvalósította réges-régi álmát.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.