Sztárok

Ez aztán a kegyetlen időzítés: Károlyék a kis Archie herceg születésnapján alázták porig Meghant és Harry-t

Bár köztudottan rossz viszonyt ápolnak a brit királyi családdal, ekkora pofonra talán még Harryék sem számítottak.

Eszük ágában sincs elásni a csatabárdot

Bár az utóbbi időben nem mélyült tovább a szakadék, mely elválasztja Harry herceget a brit királyi család többi tagjától, nincs rá reális esély, hogy a família "fekete báránya" a közeljövőben rendezze viszonyát szeretteivel (mindenekelőtt édesapjával, III. Károly királlyal, valamint fivérével, Vilmos walesi herceggel). Az utóbbi időben szörnyű fejlemények sora borította fel a család nyugalmát: előbb III. Károlynál, majd Katalin walesi hercegnénél diagnosztizáltak rákbetegséget. Habár a szomorú hírek Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t is megrázták, sem ők, sem pedig Károlyék nem készek arra, hogy komoly "béketárgyalásokat" kezdeményezzenek. És most, ebben a különösen feszült és vészterhes időszakban, amikor bölcsebb volna előtérbe helyezni a szeretetet és az összetartást, a család övön aluli ütést vitt be Harryéknek: olyasmire vetemedtek, amitől még az elmúlt években is következetesen távol tartották magukat.

Harry és Meghan elsőszülött gyermeke, a kis Archie herceg május 7-én ünnepelte 6. születésnapját.
Kattints a további képekért!

Ahogyan a Mirror is írja, Harry most először tér vissza az Egyesült Királyságba, mióta bejelentették Katalin rákdiagnózisát, arra azonban szinte semmi esély sincs, hogy ők ketten találkozzanak, a hercegné ugyanis csak és kizárólag egy esetben lenne hajlandó szót váltani a sussexivel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.