Sebestyén Balázsék döntöttek, Ő biztosan nem ülhet be Vadon Jani helyére

Sebestyén Balázs csapata és a Rádió 1 már elkezdték keresni Vadon Jani utódját.

Kiderült, ki az, aki biztosan nem jöhet szóba

Ugyebár a Rádió 1 és Sebestyén Balázsék rajongói elég szomorúak voltak, mivel egy valakinek már biztosan nem hallhatják reggelente a hangját, és Ő nem más, mint Vadon Jani. A műsorvezetőt bár sokan háttérfigurának tekintették, de azért neki is kialakult a saját rajongótábora.

Vadon Janinak mindig volt valami csattanós poénja, bármi is került terítékre, arról meg ne is beszéljünk, hogy valóban aranyból van a szíve.

Vadon Jani úgy érezte, 15 év rádiózás után más irányba kell elindulnia, szóval semmilyen konfliktus nem alakult ki közte, és a műsorvezető társai között.

Azonban, hogy mit hoz a jövő, az a galériánkból kiderül!

Vadon Jani természetesen hiszi, hogy nélküle is ugyanúgy sikeres tud lenni a műsor, és támogatja a két műsorvezető társát abban, hogy folytassák. Nagy kérdés viszont még, hogy ki a helyére kerülni a Rádió 1-nél.
Kattints a további képekért!

Sebestyén Balázs egy nagyon érzelmes levelet írt, amiben egy szomorú idézet is van.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.