Lifestyle

Csodásan dús és szép lesz a leander: csupán ennyit kell megtenned

A csodás virágú leander a terasz egyik leglenyűgözőbb díszítője lehet, így nem meglepő, hogy a mediterrán térségen túl hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Az egyenletesen buja virágzás elérése érdekében azonban gondozása során nem árt bevetni egy pofonegyszerű praktikát.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Szinte minden kertben megtalálható

A leander széles körben elterjedt, és a Földközi-tengertől egészen Indiáig megtalálható, szépsége miatt pedig az egyik legkiválóbb választás, ha hangulatossá szeretnéd varázsolni teraszodat - és ez nem véletlen! Ez a mediterrán cserje kifejezetten impozáns méretűre nőhet, és az egész szezonban lenyűgöző rózsaszín és fehér virágokat hozhat – ám természetesen csak abban az esetben, ha megfelelő gondoskodást kap. Az Olaszországból származó növény viszonylag könnyen tartható, de a számára legideálisabb körülmények biztosítása érdekében érdemes fontolóra venni, sőt ki is próbálni az alábbi trükköt, ezáltal ugyanis olyan dús bokorrá varázsolhatod, hogy hinni sem fogsz a szemednek. Részletek a galériában!

Végre beköszöntött a tavasz, ezzel pedig a jó idő, így elérkezett az alkalom, hogy a leander cserepes töveit kitelepítsük a szabadba. De hogyan kezdje a kinti létet ez a közkedvelt növény?
Kattints a további képekért!

A korallvirág az egyik legnépszerűbb növény, mely a legtöbb háztartásban jelen van. Otthonunk éke azonban könnyen tönkremehet, ha nem tartjuk szem előtt az igényeit.

Leadfotó: 123rf

Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.
Lifestyle
Egy jól karban tartott kert elég csábító lehet a galambok számára. A madarak az erkélyünkre is odaszokhatnak, ahol vígan fognak majd potyogtatni.
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...