Fashion&Beauty

5 alapdarab, melyek luxus hatásúvá varázsolják megjelenésed

Olykor mindannyian szeretnénk luxushatást keltő ruhákban lépni az utcára. Mutatjuk, hogyan érheted el ezt anélkül, hogy a pénztárcád látná kárát!

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Az egész összhatást megváltoztathatod

Talán te is eljátszottál már a gondolattal, hogyan tudnál sokkal stílusosabban öltözködni túlköltekezés nélkül. Nos, a jó hír, hogy ez bizony egészen megvalósítható, csupán néhány praktikus tanácsot kell megfogadnod hozzá. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de néhány okos trükk bevetésével egész megjelenésed drága hatást kelt majd, a kulcs pusztán abban rejlik, mit és hogyan is viselsz. Ha kíváncsi vagy, milyen egyszerű és olcsó ruhadarabokat érdemes beszerezned, hogy rengetegféle luxushatású szettet állíthass össze, akkor nézd meg a galériát és inspirálódj!

Kosár táska Ha exkluzív megjelenést szeretnél kialakítani, a kosár táska a legjobb választás, a kiegészítőket tekintve. Ez az ikonikus darab egyszerűségével és letisztultságával luxusérzetet kölcsönöz öltözetednek, mégis megfizethető áron. A kosár táska könnyedén kombinálható bármilyen összeállítással, legyen az elegáns ruha vagy laza farmer-póló kombó. Nemcsak divatos, hanem praktikus is, hiszen elfér benne minden fontos kiegészítő.
Kattints a további képekért!

Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.

Leadfotó: 123rf, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.