Fashion&Beauty

Újabb meseszép designer együttműködés érkezett, íme a BATZ x HODLIK ANNA kollekció

Időtálló, elegáns, nőies darabok, metál ragyogással és kivételes színösszeállítással megfűszerezve.

Nőiesség és funkcionalitás

A Batz X Hodlik Anna kollekció koncepciója egy olyan termékpaletta létrehozása volt, melyben a nőiesség és a funkcionalitás egyaránt nagy szerephez jut.

A két márka ennek a gondolatnak az értelmében kezdte el a közös munkát azért, hogy nem csupán divatos, hanem igazi minőséget képviselő, ugyanakkor a mindennapi életben is kényelmet és stílust adó kollekciót dobjanak piacra.

Ahogyan a Batz komfortos lábbelik képviselője, úgy a Hodlik Anna márka maga az időtálló elegancia. Ezért a BATZ X Hodlik Anna együttműködés részeként teljes szettek, azaz öv-táska-cipő kombinációk érhetők el, hiszen a tökéletes női outfit egyik alappillére a megfelelő cipő-táska párosítása, melyekben megtalálhatóak a finom nőies vonások, illetve a HA márkára jellemző színek és metálos ragyogás egyaránt.

A BATZ X HA kollekció cipői tökéletesen illeszkednek a rohanó hétköznapok igényeihez. Kényelmesek, magas minőségűek, mindemellett pedig igazán nőiesek és divatosak! Minden cipő magában hordozza a több évtizedes tudást és minőséget, a szeretetteljes odafigyelést, amire csak egy valódi magyar termék képes.

BATZ X HA sneaker kollekció nőknek - Femcafe

Michelin talpú cipők

A kollekció cipői, az egész világon ismert Michelin talppal készültek, amik kiemelkedő tartósságot, tapadást biztosítanak a használat során. Továbbá, a magas minőségű bőr felsőrész és a légáteresztő, újrahasznosított poliészter talpbetét, tökéletesen illeszkednek a rohanó hétköznapok igényeihez.

A Michelin csésze talpra készültek a Cosmopolitan fantázia névre keresztelt sneakerek,

  • Cherry bomb színben, ahol a piros és rózsaszín találkozik egy cipőben, hogy mi lesz az eredmény? Sikkes és időtálló elegancia, amely sneaker formájában a párizsi életstílust idézi.
  • A másik Cosmopolitan sneaker pedig kiwi dream színben lesz elérhető. A kivi zöld és a királykék nem mindennapi párosítása találkozik ebben a lábbeliben. Mint egy szentjánosbogár úgy ragyogja be a mindennapokat ez a metál fényű, különleges nőies sneaker.

A maradék három színösszeállítás a Lady Ann névre keresztelt,

  • Purple dream , lila különböző árnyalatai Michelin Icon talpon, mely tökéletes harmóniát teremt az elegancia és a modern design között, inspirálva a mindennapi luxus érzésére. Gyönyörű darab, amit a metálfényű csillogás igazán nőiessé varázsol.
  • Ocean dream, nyugtató mélykék árnyalat, amely az óceánok mélységét idézi és friss zöld szín, ami az óceán felszíni vizének világosabb árnyalatát tükrözi.
  • Végül, de nem utolsó sorban Portugal blue színben elérhető. Mély, gazdag kék árnyalat és a letisztult fehér szín találkozása egy lábbeliben. A sneakert gyönyörű portugál minta díszíti, ami tökéletes harmóniát teremt az elegancia és a modern design között, inspirálva a mindennapi luxus érzésére.

Az elegáns sportcipők mellett, színben passzoló praktikus 3in1 bőrtáska is debütál, ami crossbody, öv- és kézitáska is egyben, sőt, ha szeretnéd az övet külön is viselheted.

Minden termék magában hordozza a több évtizedes tudást és minőséget, a szeretetteljes odafigyelést, amire csak egy valódi magyar termék képes.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.