Home&Design

Fillérekből kihozható: ez most a fiatalok kedvenc lakberendezési trendje

Szereted, ha az otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor ez lesz számodra a tökéletes belsőépítészeti trend.

Az eklektika varázsa

Miért ragadnál le egy adott szín vagy minta mellett, ha akár keverheted is őket? Próbáld ki az eklektikus stílust, nem fogsz csalódni! Ez az irányzat a harmóniáról és a különböző trendek egymásra találásáról, a textúrák egymás mellé helyezéséről és a kontrasztos színekről szól. Lényeg, hogy a kiszemelt helyiség egy összefüggő, gyönyörűen megvalósított művészeti alkotás legyen. Nem mondanánk túl népszerű stílusnak, hiszen olyan tervezést, előrelátást és lendületet igényel, ami csak keveseknek sikerül elsőre. Próbálkozni viszont mindenképp érdemes, hiszen a kísérletezés, tervezés és a lakberendezés nyújtotta játékosság felér egy terápiával. Ha mégis ijesztőnek tűnne a gondolat, hogy lakberendező bevonása nélkül teremts eklektikus teret, mutatunk néhány tippet és inspirációs fotót is!

A cikk a galériában folytatódik!

Készítsd színpalettát! Mielőtt belevágnál a különböző stílusú darabok vásárlásába, gondold végig, milyen színeket, mintákat és árnyalatokat szeretnél rétegezni. A tervezés kulcsfontosságú az eklektikus stílusnál.
Kattints a további képekért!

A trendek jönnek-mennek, de néhány stílus tényleg örök, így ha hosszú távra tervezel, mindenképp ezek közül válassz!

Leadfotó: 123RF

DecorAid

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Sztárok
Anthony Hopkins és Ian McKellen korábban a nagyvásznon is találkozott már, és a magánéletben is remek a kapcsolatuk, azt azonban legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy egyszer majd ilyen...
Sztárok
Meryl Streep lánya, Louisa Jacobson Gummer megható módon osztotta meg a világgal, hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul azt is megmutatta, milyen gyönyörű nő rabolta el a szívét.
Lifestyle
Kedd reggel fontos bejelentést tett a Nemzetgazdasági Minisztérium.