Fashion&Beauty

Ezért viseli mindig ugyanazt a cipőt a vörös szőnyegen Zendaya

Azoknak, akik rendszeresen górcső alá veszik Zendaya szereléseit, mostanra szemet szúrhatott, hogy egy bizonyos cipő a sztár ruhatárának egyik meghatározó alapdarabja.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Ragaszkodik hozzá

Az elmúlt néhány hónap során Zendaya extravagáns, továbbá emlékezetes outfitek seregét sorakoztatta fel a kamerák előtt a Dűne: Második rész, illetve a Challengers című filmjeinek népszerűsítése apropóján. Volt itt minden: futurisztikus meztelenruha, páncélszerű robotjelmez, harcos hercegnőt megidéző összeállítás, teniszező alakot mintázó csillogó estélyiruha. Persze, ezek a szettek nem amolyan ad hoc jelleggel születtek meg, hiszen az Emmy-díjas színésznő fáradhatatlanul ötletelt stylistjaival, és tudatosan igyekezett az általa viselt kreációkkal a valóságban is megjeleníteni a tematikát, valamint egyedi módon hangolódni az adott alkotás képi világához. Egy dolog azonban a legtöbb összeállításban közös volt: ez pedig nem más, mint a híresség kedvenc cipője, ami évek óta ékesíti a gardróbját – erről személyes stílustanácsadója, Law Roach beszélt korábban, és elmagyarázta, miért szereti annyira az Eufória sztárja az ikonikus lábbeliket. Részletek a galériában!

Zendaya minden egyes nyilvános szereplésével ámulatba ejti a közönséget, hiszen fantasztikus szettekben, makulátlan sminkben, továbbá divatos frizurákban lejt végig a vörös szőnyegen. Stílusa igencsak sokszínű, ám egy dolgot már hosszú ideje nem hajlandó megváltoztatni – ennek pedig aranyos magyarázata van.
Kattints a további képekért!

Április 25-től látható a mozikban Zendaya új romantikus filmje, a Challengers, ami a teniszezők világába repíti a nézőket.

Leadfotó: Eric Charbonneau/Getty Images for Amazon MGM Studios

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.