20 perc őszintén Mucsi Zoltánnal: most megmutatja a valódi énjét - előzetes

A 20 perc őszintén című műsorunk második évadával érkezünk. A korábbi évadban 6 sztárral találkozhattak a nézők, és ezúttal is hat hírességet kötöttünk poligráfra. A második adásban Mucsi Zoltánnal beszélget a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita.

A 20 perc őszintén második vendége Mucsi Zoltán lesz

Az 20 perc őszintén második évadának első adásában Kulcsár Edinával beszélgettünk, aki mesélt Csutiról és jelenlegi párkapcsolatáról, gyermekkoráról és karrierjéről is. Jövő hét kedden pedig nem más lesz a sztárvendégünk, mint a Jászai Mari-díjas színész, Mucsi Zoltán. Szenvedélyes, időnként vulgáris karaktere tette őt híressé, ugyanakkor egy igen szerény színművészről van szó. A műsorunk második részéből kiderült, hogy melyik is igazán ő, hiszen ahogyan megszokhattátok, ebben a részben is egy hazugságvizsgálóra kötve válaszol majd a kérdésekre.

Nézd meg az előzetest itt:

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FoxPost: környezettudatos csomagküldés és fogadás országszerte egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Fotó: Markovics Z. Kristóf

Oldalak

Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.