Lifestyle

Heti horoszkóp, 2024.04.22. - 2024.04.28.: A Vízöntő a héten megcsinálhatja a szerencséjét és nagyot szakíthat

A Bika életében komoly előrelépési lehetőségek jelennek meg. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A legjobb amit a munkahelyi boldogulásodért tehetsz, hogy rendezed a gondolataidat. Tisztázd magadban, hogy melyek azok a hosszú távú terveid, amelyek még motiválnak téged. Ha sikerül végiggondolnod a kitűzött céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz. A szerelmi életednek jót tehet, ha kimozdultok otthonról, a közös élmények sokat jelenthetnek mindkettőtöknek.


IV.21. - V.20.

Bika

A munkád egész héten lefoglal, de tisztában vagy vele, hogy ez jelentős időszak az életedben, és jól is teszed, hogy extra energiát fordítasz a boldogulásodba. Talán ezért ezt nem nyűgnek és tehernek éled meg, hanem egy komoly előrelépési lehetőségnek. Ha jól veszed az akadályokat, akkor nagyot léphetsz előre a munkádban. A héten akár még új ajánlatok is megtalálhatnak, válogass belőlük kedvedre!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat. A kommunikációd minősége most jelentősen befolyásolhatja a munkádat, de akár a magánéletedet is. Ha sikerül megtalálnod a közös hangot a munkatársaiddal, akkor sokkal könnyebben tudtok a továbbiakban együtt dolgozni. A családi életedben már csendesebb vagy, hiszen annyira kifárasztanak ezek a felesleges körök, hogy csak pihenésre és csendre vágysz leginkább.

VI.22. - VII.22

Rák

Nem szoktál hozzá, hogy a lassú haladás útját válaszd. Most akkor leszel a legeredményesebb, ha kivárod, amíg a kezdeti lépések meghozzák a valódi kibontakozást. Az első lépéseket ehhez, már a héten megteheted abba az irányba, hogy rendezed az otthoni és munkahelyi problémáidat. A környezetedben egy konfliktus kezd kialakulni, de ne engedd, hogy bármi elvonja a figyelmedet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden, és tisztán látod a lépéseket, amelyek a sikerhez vezetnek. Most még kitartásod és erőd is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért. Azonban nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben milyen módon bánsz és kommunikálsz másokkal. Ügyelj arra, hogy ne sérts meg senkit, próbálj meg olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkinek megfelelnek.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Eljött az idő, hogy nyíltan felvállald a véleményedet és belefogj a terveid megvalósításába. Amennyiben házasságban élsz, ne ragaszkodj görcsösen a régi dolgokhoz, mert ezzel falakat építhetsz magad és a párod közé. A héten próbáld meg minden figyelmedet az üzleti ügyeidre irányítani, mert rendkívül előnyös üzleti megállapodásokat köthetsz, amelyek hosszú távon megalapozhatják az egzisztenciádat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten megpróbálod lerövidíteni a sikerhez vezető utat, ezért olyan feladatokat is elvállalhatsz, amihez nincs meg a kellő tudásod. Nagyon bízol a szorgalmadban és a kitartásodban, de sajnos előbb-utóbb be kell látnod, hogy ezúttal ennyi nem volt elég. Ahhoz, hogy megóvd magad egy nagyobb csalódástól, jobban teszed, ha időben visszavonulsz és inkább kivárod a neked való lehetőséget.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten használd azokat a kapcsolataidat, amelyek segíthetik a munkahelyi boldogulásodat. Sokan kedvelnek és szeretnek, ezért örömmel segítenek téged. Ha viszont mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy egyedül boldogulj, akkor a következetes, kitartó hozzáállás lesz a nyerő. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, használd ki ezt a kellemes időszakot!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten anyagi természetű vitába keveredhetsz a pároddal. A veszekedés elkerülhetetlen lesz és a kialakult helyzet nyomasztóan hat a kapcsolatotokra. Olyan kapcsolatra vágysz, ahol a partnered sokkal nagyvonalúbb és lelkesebb. Nagyon nehezen tudod elfogadni azokat a korlátozásokat, amiket a partnered felállított. Úgy érzed, ez fojtogat téged és elveszted a motivációdat.


XII.22. - I.20.

Bak

Anyagi ügyeid akkor alakulnak jól, ha mindenáron következetes maradsz és a sok kicsi sokra megy elvét próbálod követni. A szeretteid, családod véleményét és tanácsait érdemes lenne megfogadnod még akkor is, ha kissé elavultnak tartod a gondolkodásukat. Továbbá lehetőséged adódhat egy szakmai továbbképzésre. Még akkor is, ha nem voltak ilyen irányú terveid, érdemes lenne kihasználni a lehetőséget!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Karrieredben most érdemes lenne kihasználni a kapcsolataidat. Ne légy szégyenlős, keresd fel befolyásos ismerőseidet és kérd a támogatásukat. Ha kellőképpen nyitott vagy, akkor egy váratlan pénzügyi manőver nem várt eredményt hozhat a hét második felében. Légy bátor, most nincs mire várni, a halogatással most csak árthatsz magadnak.


II.21. - III.20.

Halak

Akár egy sikersorozatot is elindíthatnál a munkádban, ha végiggondolnád, hogy mit is szeretnél valójában. Gondold végig, hogy hosszabb távon melyek a legfontosabb céljaid? Lényeges kérdés az is, hogy valóban azt csinálod, amit szeretsz? A magánéletedben nagyobb szenvedélyre vágysz, ezt mindenképpen juttasd a párod tudomására, és ne azt várd el, hogy kitalálja a gondolataidat!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.