Azta: így nézett ki tiniként Mikes Anna, aki már akkor sem rettent meg a kameráktól

Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.

Az már tényleg csak később derül ki, hogy megnyerték-e a versenyt

Ma már csak egy közös dolog van Tóth Gabi és Krausz Gábor életében, és ez a kislányuk, Hannaróza. A váláson rég túl vannak, és mind a ketten járják a saját útjukat.

Valószínűleg a sors akarta így, hogy elvállalja a Dancing with the Stars-os szereplést, mivel itt talált rá Mikes Annára. Az elején még nem akarták bevallani, hogy egymásba szerettek, de aztán nem bírtak tovább titkolózni.

Remélhetőleg nagyon sokáig ilyen boldog és kiegyensúlyozott pár maradnak. A galériánkban viszont most visszautazunk az időben, és megmutatjuk nektek tiniként Mikes Annát!

Ördög Nóra még a legutóbb is posztolt az Ázsia expressz forgatásáról, ami jelenleg is éppen zajlik, de ha minden igaz, hamarosan véget fog érni. A kalandba ugye Krausz Gábor, és Mikes Anna is belevágott.
Kattints a további képekért!

Krusz Gábor persze pozitív kritikát jegyezhet fel, Tóth Gabi pedig így megint kapott egy kis fricskát. Persze utóbbi ebben meg van edződve elég erősen.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.