Sztárok

Kirsten Dunst kitálalt: A Pókember filmek legendás csókjelenete a valóságban minden volt, csak szexi nem

Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt gondolhatnánk?

Romantikus pillanatnak tűnt

Kirsten Dunst és Tobey Maguire csókjelenete a klasszikus Pókember filmben hosszú időkre beírta magát a filmtörténelembe. A legendássá vált jelenetben Tobey Pókemberként fejjel lefelé lóg, esik az eső, Kirsten pedig felhúzza a fiú arcát rejtő maszkot és megcsókolja őt. Nos, bár ez kívülről nagyon romantikus és szenvedélyes pillanatnak tűnik, Kirsten elárulta, hogy a valóságban bizony teljesen más érzéseket váltott ki belőle a jelenet forgatása. Kíváncsi vagy, miért is volt borzasztóan kellemetlen és kínos a legendás csókjelenet megvalósítása? Olvass tovább, eláruljuk!

Kirsten március 30-án volt a Jonathan Ross Show vendége, a műsorvezető pedig nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy a színésznőt az ominózus csókjelenetről is kérdezze. Bár tény és való, hogy a jelenet minden csókjelenetet ikonikussá tevő részletet magában foglalt, Kirsten úgy véli, ezek a tényezők csak tovább nehezítették az ő és Tobey helyzetét. „Szakadt az eső és nagyon hideg volt, Tobey pedig nem kapott levegőt, szóval sokkal inkább hasonlított egy újraélesztéshez a dolog” – mondta Kirsten.
Kattints a további képekért!

Su Pollard személyesítette meg a Csengetett, Mylord? című sorozat ikonikus karakterét, Ivy Teasdale-t, aki a nézők egyik nagy kedvence volt. A színésznő ma már a hetvenes éveiben jár, és annyira megváltozott, hogy elsőre ránézésre szinte felismerhetetlen.

Leadfotó: Getty Images, forrás: bustle.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.